3. shkurt. 2017. | 3:25


XHIRIMI I TV SHOW ‘’SPORAZOOM’’07.02.2017 14:00 Civic Energy Center I përfunduar


"Reduktimi i hendekut ndërmjet serbëve dhe shqiptarëve me art - a bashkëpunojmë dhe si" është tema që do diskutohet në episodin e ardhshëm të emisionit Sporazoom. Xhirimi është i hapur për publikun dhe deri në 25 persona mund të jenë në audiencën e çdo episodi. Nëse dëshironi të jeni në audiencë, na shkruani në: office@civicenergycenter.org.

Ngjarje të tjera