24. janar. 2017. | 10:39


*27.01.2017 12:00 Civic energy center I përfunduar


"Pjesëmarrja e serbëve në qeverinë, parlamentin dhe institucionet e Kosovës" është tema që do të diskutohet në episodin e ardhshëm të emisionit Sporazoom. Xhirimi është i hapur për publikun dhe deri në 25 persona mund të marrin pjesë në audiencën e çdo episodi. Nëse dëshironi të jeni në audiencë, na shkruani në: office@civicenergycenter.org.

Ngjarje të tjera