25. nëntor. 2021. | 1:28


Prezantimi i aplikacionit Aber09.12.2021 11:00 Hotel Ulpiana, Gračanica/Graçanicë I përfunduar


Me shumë kënaqësi OJQ AKTIV fton publikun në prezantimin e aplikacionit Aber online për celularë Android dhe iOS, i cili do të mbahet të enjten, më 9 dhjetor, duke filluar nga ora 11:00, në Hotel Ulpiana në Graçanicë.

Aplikacioni Aber ofron informacione për pjesëtarët e komuniteteve joshumicë në Kosovë në një vend dhe në gjuhën e tyre amtare, si për të drejtat themelore ashtu edhe për komunitetet joshumicë, si dhe për institucionet dhe mekanizmat që qytetarët mund t'u drejtohen për t'i mbrojtur ato të drejta.

Prezantimi organizohet si pjesë e projektit Përparimi i të Drejtave të Joshumicë përmes Aktiviteteve Dixhitale dhe Avokuese, zbatuar nga OJQ AKTIV me mbështetjen e Qendrës Ndërkombëtare Olof Palme.

Prezantimi do të mbahet në gjuhën serbe me përkthim në shqip dhe anglisht.

Panelistët janë:
- Emillija Rexhepi, zëvendëskryeministri,
- Gazmen Sallijeviq, zëvendësi i ministrit,
- Fatir Berzati, aktivist rinor.

Të interesuarit janë të lutur të konfirmojnë praninë e tyre në adresën e mëposhtme të emailit: info@ngoaktiv.org   

Gjatë këtij eventi do të respektohen masat kundër COVID-19

Ngjarje të tjera