4. nëntor. 2020. | 10:40


Debat i Zmadhimit MSC: Zgjedhjet Presidenciale të Sh.B.A - Dy anët e së njëjtës monedhë?05.11.2020 12:00 NGO Aktiv I përfunduar


Me kënaqësi të madhe OJQ- ja AKTIV ju fton në një debat online të mbajtur nga Klubi Social i Mitrovicës me titull Zgjedhjet Presidenciale të Sh.B.A - Dy Anët e së njëjtës Monedhë? Diskutimi do të analizojë rezultatet e zgjedhjeve presidenciale në Shtetet e Bashkuara dhe implikimet e tyre për rolin e Amerikës në procesin e dialogut Beograd-Prishtinë. Ky takim online do të mbahet të enjten, 5 nëntor nga ora 12:00.

Panelistët do të jenë:

- Ivan Vujačić, ish Ambasador i Jugosllavisë, Serbisë, Malit të Zi dhe Serbisë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (2002-2009)

- Mark Baskin, Profesor në Universitetin Amerikan në Kosovë (RIT)

- Caleb Waugh, Shef i Departamentit të Politikave, OJQ AKTIV

Ju mund të kyçeni në linkun për takimin online pasi të jeni regjistruar për pjesëmarrjen tuaj duke dërguar një email office@ngoaktiv.org

Përveç dëgjimit të mendimeve të panelistëve, audienca do të ketë mundësinë të parashtrojë pyetje ose të ndajë mendimet e tyre në lidhje me temën e debatit.

Debati do të mbahet në gjuhën serbe, me përkthim të siguruar në shqip dhe anglisht.

Përshëndetje të përzemërta,

OJQ AKTIV

Ngjarje të tjera