19. shtator. 2019. | 9:08


Takimi i katërt i Komitetit Drejtues (Grupi i Avokatisë së Politikave Kosovë-Serbi)23.09.2019 10:00 Pristina I përfunduar


Takimi i Katërt i Komitetit Drejtues i Grupit të Avokatisë së Politikës Kosovë-Serbi, në lidhje me projektin 'Promovimi dhe komunikimi i përfitimeve i Dialogut të Lehtësuar të BE-së Kosovë-Serbi', do të mbahet në Prishtinë më 23 dhe 24 Shtator.

Anëtarët e Komitetit Drejtues do të diskutojnë mbi planin e projektit, përmbajtjen dhe kontekstin e secilit aktivitet, detajet mbi planifikimin e komunikimit dhe shtrirjes, si dhe sfidat me të cilat përballet projekti.

Ngjarje të tjera