9. qershor. 2019. | 9:15


Xhirimet e shfaqjes televizive Sporazoom10.06.2019 13:00 Civic Energy Center I përfunduar


Të ftuarit në shfaqjen e re televizive janë Rada Trajkovic nga Lëvizja Evropiane e Serbëve në Kosovë dhe Florian Qehaja nga Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë. Tema e episodit të ri është siguria aktuale dhe situata politike në Kosovë dhe Serbi në kontekstin e përpjekjeve për të rivendosur dialogun dhe normalizimin e marrëdhënieve midis Prishtinës dhe Beogradit.

Kjo do të shfaqet në program të mërkurën, më 12 Qershor, nga ora 21:00 në kanalet e TV Mreza.

Ngjarje të tjera