8. tetor. 2018. | 3:28


Dhuna në familje: Takimi i mekanizmave kordinues të DV-së nga Veriu me Koordinatorin Shtetëror dhe Drejtorin e Agjencisë për Barazi Gjinore09.10.2018 11:00 Civic Energy Center I përfunduar


Të martën, më 9 tetor 2018, Civic Energy Center do të mirëpret në takim përfaqësuesit e Mekanizmave oordinues për luftimin e dhunës në familje që vijnë nga këto komuna; Mitrovicë Veriore, Leposaviq, Zvecan dhe Zubin Potok, si dhe Koordinatorin Shtetëror (Naim Qelaj) dhe Drejtoresha  e Agjencisë për Barazi Gjinore (Edi Gusia). Takimi është planifikuar të mbahet në orën 11:00 dhe tema kryesore do të jetë përmirësimi i koordinimi ndërinstitucional dhe bashkëpunimi në nivel lokal në Kosovë katër komunat në veri të Kosovës.

Ngjarje të tjera