11. dhjetor. 2020. | 2:39


Conferenca Analiza e Trendit 2020: qëndrimet e komunitetit serb në Kosovë16.12.2020 11:00 Online event I përfunduar


OJQ Aktiv me kënaqësi ju fton në uebinar konferencën "Analiza e Trendit 2020: qëndrimet e komunitetit serb në Kosovë" ku do të prezantohet hulumtimi me të njëjtin titull. Konferenca do të mbahet të mërkurën, më 16 dhjetor 2020 me fillim nga ora 11:00 përmes platformës online Zoom.

Panelistët do të jenë: 

• Millica Orlloviq, shefe e zyrës së Aktivit në Beograd

• Miodrag Milliqeviq, Drejtor ekzekutiv i OJQ Aktiv

• Stefan Surlliq, asistent në Fakultetin e Shkencave Politike në Beograd

Përkthimi në gjuhën serbe, shqipe dhe angleze do të sigurohet.   

Aplikacionet për pjesëmarrje në uebinar konferencën mund të dërgohen në adresën e postës elektronike info@ngoaktiv.org, dhe pastaj ju dërgohet një link përmes të cilët do të jeni në gjendje të përcillni diskutimin.

Analiza e trendit për gjasht vite ka hulumtuar qëndrimet e serbëve të Kosovës në aspektet kryesore socio-politike, ekonomike dhe të sigurisë në Kosovë. Në këtë mënyrë, ajo u profilizua si një platformë që vuri në dukje trendet e shumta në zhvillimet socio-politike në Kosovë, veçanërisht në mesin e komunitetit serb.

Me respekt,

OJQ Aktiv

Ngjarje të tjera