18. shkurt. 2019. | 10:21


Konferencën “Perceptimet e ndërsjella të serbëve dhe shqiptarëve në Kosovë”20.02.2019 10:00 Hotel Sirius Pristina I përfunduar


 OJQ Aktiv ka kënaqësinë t'ju ftojë në konferencën e titulluar: “Perceptimet e ndërsjella të serbëve dhe shqiptarëve në Kosovë”

Folësit do të jenë:

-   Shkëlzen Maliqi, publicist dhe analist

-   Belul Beqaj, analist politik dhe profesor të shkencave politike

-   Živojin Rakočević, gazetar dhe shkrimtar

-   Miodrag Milićević, drejtor ekzekutiv OJQ Aktiv

OJQ Aktiv bëri një studim ku të anketuarit ishin serbët dhe shqiptarët, si dhe dy grupet të fokusit,(nga një për secilin komunitetet). Rezultatet janë përmbledhur në një raport të shkurtë i cili do të prezantohet shkurtimisht gjatë konferencës.

Ngjarje të tjera