22. qershor. 2022. | 1:55


Koncert: Moan the Guilty (Prishtina)22.06.2022 17:00 Pristina I përfunduar


OJQ AKTIV dhe Koalicioni Kosovar për Pajtim kanë kënaqësinë t'ju ftojnë koncertin e grupit Moan the Guilty, i cili do të mbahet më 22 qershor në Prishtinë, në lokalin Dit' e Nat', duke filluar nga ora 17:00.

Kjo ngjarje mbështetet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga OJQ AKTIV dhe Koalicioni Kosovar për Pajtim.

Ngjarje të tjera