22. qershor. 2022. | 2:02


Ekspozita e pikturave: Veselj Saliji (Prizren)24.06.2022 12:00 Prizren I përfunduar


OJQ AKTIV dhe Koalicioni Kosovar për Pajtim kanë kënaqësinë t'ju ftojnë në ekspozitën e piktureve të Vesel Salijit, e cila do të mbahet më 24 qershor në Prizren (Shtëpia e Shani Efendiut), duke filluar nga ora 12:00, ndërsa ekspozita do të zgjasë dy (2) ditë.

Kjo ngjarje mbështetet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga OJQ AKTIV dhe Koalicioni Kosovar për Pajtim.

Ngjarje të tjera