17. maj. 2017. | 1:39


DEBAT, DIVANI I LLOGARIDHËNIES: VERIFIKIMI I DIPLOMAVE, A JEMI MJAFTUESHËM PËRGJEGJËS?16.05.2017 16:30 Mitrovica Social Club I përfunduar


Diskutim i ri si pjesë e programit Divani i Llogaridhënies do të fokusohet në temën e verifikimit të diplomës. Folës tanë do të jenë:

Ivan Tomic, anëtar i Komisionit për Verifikimin e Diplomave dhe Drejtor i Zyrës për Çështje të Komuniteteve

Aleksandar Arsic, përfaqësues i ECMI

Ngjarje të tjera