Ndodhi

17.07.2019

17:00

Mitrovica Social Club

I përfunduar

11.07.2019

19:00

Mitrovica Social Club

I përfunduar

11.07.2019

10:00

Europe House Pristina

I përfunduar

Lansimi zyrtar i Koalicionit të Kosovës për Pajtim

Koalicioni i Kosovës për Pajtim (KKP) e ka nderin që t’iu ftoj në Shtëpinë e Evropës në Prishtinë11 korrik 2019 në ora 10:00 për të shënuar lansimin e Koalicionit të Kosovës për Pajtim.

Lexo më shumë

Mision

Aktivi ka për qëllim të mundësojë një involvim kuptimplotë të komunitetit Serb të Kosovës në një të ardhme gjithëpërfshirëse, paqësore dhe me prosperitet në rajon.


Më lajmeve lexim

Ky sajt është I punuar me përkrahjen